سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

بازداشت کلاهبردار میلیاردی که خود را پسرخاله مسئولان معرفی می‌کرد

فرمانده انتظامی شهرستان محلات گفت: فردی که با ادعای دروغین خویشاوندی با مسئولان از ۸ شهروند محلاتی کلاهبرداری کرده بود، در عملیات پلیس دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 20
کد خبر: ۱۴۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر, سرهنگ جعفر شمس بیرانوند گفت: در پی اعلام شکایت‌هایی به پلیس شهرستان در خصوص کلاهبرداری فردی از چند شهروند محلاتی، بلافاصله بررسی تخصصی موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس شهرستان قرار گرفت.

 

وی افزود: در مراحل نخستین رسیدگی به این پرونده و در بررسی اظهارات مال باختگان مشخص شد که فردی با ادعای دروغین نسبت خویشاوندی با یکی از مسئولان کشوری و به بهانه جمع آوری کمک به موسسات خیریه از آن‌ها مبالغ زیادی کلاهبرداری کرده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: در انجام تحقیقات پلیس، مخفیگاه متهم که به یکی از شهرهای شمال غربی کشور گریخته بود، شناسایی شد.

 

سرهنگ بیراوند تصریح کرد: در هماهنگی با مرجع قضائی، تیمی از ماموران انتظامی به شهر محل فرار متهم اعزام و او را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر و برای تکمیل تحقیقات به پلیس شهرستان انتقال دادند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان محلات در ادامه گفت: با توجه به اسناد و مدارک به دست آمده مشخص شد که این فرد از ۸ شهروند در حدود ۱۴ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است.

 

وی با بیان معرفی متهم دستگیر شده به مرجع قضائی از شهروندان خواست تا از اعتماد نابجا به افراد ناشناس و یا دارای وعده‌های واهی و بدون تضمین و نیز از سرمایه گذاری در چنین مجموعه‌های فاقد مجوز قانونی خودداری کرده و در صورت مشاهده اینگونه موارد، مراتب را به شماره تماس ۱۱۰ پلیس اطلاع رسانی کنند.

 

منبع: میزان

ارسال نظر